[dfd_heading content_alignment=”text-left” style=”style_01″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]NIEK VOLKERS[/dfd_heading][dfd_spacer screen_wide_resolution=”1280″ screen_wide_spacer_size=”50″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″ sizing=”” sizing_wide=”” sizing_normal=”” screen_normal_spacer_size=”50″ sizing_tablet=”” screen_tablet_spacer_size=”30″ sizing_mobile=”” screen_mobile_spacer_size=”30″]

Niek Volkers Interieurs is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en uitvoeren van eigenzinnige interieurs en meubels.

Niek Volkers heeft meer dan twintig jaar ervaring in de meubel- en interieurbouw en beschikt over een breed vakmanschap en een bijzonder gevoel voor smaak, stijl en kleurgebruik.

In samenspraak met de klant wordt een uniek interieur plan uitgewerkt.

De klant bepaalt de stijl; aan de hand van een mood board wordt gezocht welke stijl en sfeer U wilt terugzien in uw interieur. Hout, ijzer, beton of kunststof, wat u wilt is mogelijk;

U bepaalt en Niek Volkers denkt met U mee en adviseert over de materialen en bepaalt de haalbaarheid van uw keuzen binnen het gestelde budget.

Voor verdere informatie kunt U contact met ons opnemen.